ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

بورل: کشور‌های عضو برجام مصمم به یافتن راه‌حلی برای آن هستند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در توئیتی نوشت همه هیئت‌های کشورهای عضو برجام در مذاکرات سخت کار کردند و مصمم به یافتن راه حل هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از یورونیوز، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، می‌گوید همه طرف‌ها کاملا مصمم هستند تا برای احیای برجام به یک راه حل دست یابند.

 

او این مطلب را در یک رشته توئیت درباره آخرین وضع مذاکرات هسته‌ای ایران در وین اعلام کرد و افزود: «دو هفته گذشته پیشرفت مهمی در وین برای احیای توافق هسته‌ای ایران حاصل شد. کار ساده‌ای نیست، اما همه هیئت‌ها سخت کار کردند و مصمم به یافتن راه حل هستند.»

 

دور تازه مذاکرات ایران و گروه ۴+۱ در چارچوب نشست کمیسیون برجام روز سه‌شنبه ۲۰ آوریل در وین برگزار شد. طرفین بعد از چند روز گفتگو برای یک هفته به پایتخت‌های خود سفر کردند تا با مشورت و بررسی راهکار‌ها بار دیگر به وین بازگردند.

 

بورل در بخش دیگری از توئیت خود با اشاره به اینکه دیپلماسی بهترین راه برای کسب اطمینان در خصوص بازگشت آمریکا به توافق است، تاکید کرد همه طرفین باید در این زمینه انعطاف‌پذیری داشته باشند.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین با اعلام اینکه هفته آینده کمیسیون مشترک بار دیگر جلسه خواهد داشت، اعلام کرد او به عنوان هماهنگ‌کننده آماده است کار خود را دو برابر کند و با همه طرف‌ها از جمله آمریکا در این زمینه گفتگو و همکاری کند. انریکه مورا، معاون بورل، در مذاکرات چند روز اخیر از سوی اتحادیه اروپا حضور داشت.

 

دور تازه گفتگو‌های ایران و گروه ۴+۱ در چارچوب نشست کمیسیون برجام روز سه‌شنبه ۲۰ آوریل در وین به پایان رسید و طرفین برای بررسی و مشورت به پایتخت‌های خود بازگشتند. قرار است هفته آینده ۲۷ آوریل بار دیگر نشست کمیسیون برجام در پایتخت اتریش برگزار شود./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار